Bejelentkezés
Gólyahét 20172017-08-31 22:06:00



Az egyetem elkezdése sokféle érzelmet válthat ki az emberből. Vannak akik izgatottan várják, vannak akik félnek tőle, vannak akiknek fel sem tűnik a váltás.

Vannak, akik voltak gólyatáborban, megismerték a társaság egy részét, és alig várják, hogy újra találkozhassanak évfolyamtársaikkal, és együtt szórakozzanak. Olyan gólyák is vannak, akik valamilyen oknál fogva sajnos nem tudtak gólyatáborba jönni, ők pedig várják az ismerkedést az új emberekkel (ki jobban, ki kevésbé).

​​​A gólyahét programjai attól függetlenül kedveznek mindenkinek, hogy mi történt vele eddig, hiszen beiratkoznia mindenkinek kell, és így máris megvan az első kollektív élmény, amit azonnal meg lehet koronázni közös társasozással a Déli épület Arénájában. Készülünk egy pub quiz-es, társasozós sörözéssel is az estére azoknak, akiknek van kedvük folytatni a mókát. Ne csüggedjen, aki esetleg nem szeretne sörözni vagy társasozni, őt is szívesen várjuk.
További infó a beiratkozás utáni társasozásról
További infó a Pub Quiz és Társasozós Estről

Pár nappal később ki lehet élni a tábortűz-, sztorizás-, szalonna- és énekléshiányt a normafai sütögetésen, majd az első egyetemi hét végén a kocsmatúra a tökéletes alkalom arra, hogy az elsőévesek megismerhessék a város legjobb vendéglátóipari egységeit, és a kulturált alkoholfogyasztásra tökéletes játékokat.
További infó a Normafai sütögetésről
További infó a Kocsmatúráról

A kocsmatúra záróakkordja a szemeszternyitó buli, ahol mindenki kedvére szórakozhat. De ezzel nem érnek még véget a gólyaprogramok, ugyanis egy héttel később a programozóavató keretein belül az újdonsült hallgatók megismerkedhetnek az egyetemi élet szép, és kevésbé szép oldalaival is, majd padig esküjüket letéve programozóvá válhatnak.
További infó a Szemeszternyitó buliról
További infó a Programozóavatóról

Mindezek után egyértelműen kijelenthető, hogy a gólyahéten, és az azt követő gólyaprogramokon mindenki megtalálhatja a maga igényeinek megfelelő szórakozást, és kellően megismerheti évfolyamtársait.

Szóval gyertek, mert nagyon jó lesz!


Csatolmányok:
Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'