Bejelentkezés
[Választások 2018] - Jelöltállítási időszak2018-03-12 15:50:00

Kedves Hallgatók!

Ezúton szeretnénk mindenkit buzdítani arra, hogy jelentkezzen Küldöttnek! Most van lehetőségetek arra, hogy csatlakozzatok az ELTE IK HÖK munkájába. Ha szeretnétek első kézből értesülni a Hallgatókat érintő tanulmányi ügyekről, ha szeretnétek részt venni a szociális és egyéb pályázatok értékelésében, ha érdekelnek a külföldi lehetőségek, és a külföldiek ELTE-s lehetőségei, esetleg szeretnétek javítani a HÖK és a Kar kommunikációján, vagy szeretnétek aktívan segíteni egy rendezvény (pl. LEN, Gólyatábor, stb.) megszervezésében, akkor jelentkezzetek küldöttnek!

Ehhez nincs más dolgotok, mint elküldeni a rövid bemutatkozásotokat az iroda@ikhok.elte.hu és a vb@ikhok.elte.hu e-mail-címre, majd felvenni a Déli HÖK Irodában a jelölőlapot.

Itt meg kell majd jelölnöd, hogy melyik bizottságokban (minimum 1, maximum 2) szeretnél tevékenykedni a fenti felsorolásból, majd le kell pecsételtetni a lapot a Tanulmányi Hivatalban.

Ezek után pedig gyűjtened kell 20 aláírást a többi Hallgatótól. Fontos, hogy mindenki csak egyszer írhat alá valakinek!

Ha kész, add le a lapot ott ahol felvetted, és várd meg, amíg a Választási Bizottság visszajelez március 23-a környékén, hogy hány érvényes aláírást szedtél össze!

Ha kérdésed van valamelyik bizottság munkájával vagy működésével kapcsolatban,
nyugodtan kérdezd meg az adott bizottság elnökét (https://ikhok.elte.hu/?old=tagok), vagy írj az elnok@ikhok.elte.hu e-mail-címre!

A Választási Bizottság bővebb és „hivatalosabb” tájékoztatóját az alábbi linken olvashatjátok: https://ikhok.elte.hu/?id=1139


Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'