Bejelentkezés
Választások - Mit? Mikor? Hol?2019-03-08 14:19:00

Jelöltállítási időszak
Március 11-20

Szavazóknak:
Itt indítod el az útján a képviselődet, aki érted ül majd a Küldöttgyűléseken. A feladatod, hogy aláírásoddal támogasd azt az embert, akiről úgy érzed, hogy a legjobban fogja képviselni az érdekeidet - de fontos, hogy legfeljebb egy embert jelölhetsz, ha többnek is aláírsz, a támogatásod érvénytelen.

Jelölteknek:
Ez az első lépés a küldötté válás felé, de hosszú még az út. Mit kell tenned?
0. Írj egy rövid bemutatkozást csatolt képeddel a vb@ikhok.elte.hu címre, másolati címzettként pedig szerepeljen az iroda@ikhok.elte.hu
1. Látogasd meg a Déli Félfogadó Irodát nyitvatartási időben, vagy ha SEK-es vagy, a szombathelyi irodát és vedd fel a jelölőlapot
2. Érvényesítsd a jelölőlapodat a Tanulmányi Előadódnál - ez biztosítja, hogy a hallgatókat hallgatók képviseljék
4. Szerezd meg legalább 20 ember támogatását, de figyelj arra, hogy az aláírók egyediek legyenek - érdemes megkérdezni őket, hogy írtak-e már alá másnak - Te is írhatsz alá bárkinek, de magadnak nem
5. A kitöltött, érvényesített, aláírt jelölőlapot add le a Déli Félfogadó Irodában

Ki írhat alá? Megtalálod ebben a dokumentumban.

Pótlási időszak
Március 22-25

Szavazóknak:
Ha nem indulsz a választásokon, akkor ez az időszak olyan, mintha csak az előző folytatódna - ha még nem írtál alá senkinek, de úgy érzed, most megtaláltad a képviselődet, akkor támogasd aláírásoddal.

Jelölteknek:
Amennyiben az előző időszakban felvetted a jelölőlapot, de nem szedtél össze elég aláírást, itt a lehetőség, hogy pótold őket - még sokan vannak, akik keresik a képviselőjüket, győzd meg őket arról, hogy te vagy a legjobb!

Szavazás
Április 1-14

Szavazóknak:
Itt a lehetőség, hogy véleményt nyilváníts. Több tucat hallgató indul küldöttnek, és a Te kezedben van mindegyikük sorsa. Neptunban lesz lehetőséged szavazni azokra, akikről úgy véled, hogy valóban támogatást érdemelnek. Itt már nem csak egy szavazatod van, ezért bátran szavazz mindenkire, akiben látod a potenciált.

Jelölteknek:
Amellett, hogy szavazati jogod van (és itt már magadra is szavazhatsz) eljött a kampányolás ideje. Meg kell győznöd a szavazótábort, hogy igenis képviselni tudod az érdekeiket, és tenni fogsz azért, hogy hangot adj a véleményeknek.


Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'