Bejelentkezés
Gólyaköszöntő2020-07-23 19:56:00

Kedves Elsőéves!

Az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata gratulál a sikeres felvételidhez!
Bár messze még a tanévkezdés, érdemes jó előre felkészülni, hiszen rengeteg feladat vár rád, mielőtt beülhetnél az első órádra. Mindenképpen látogasd meg a https://www.elte.hu/felvettek oldalt, ahol megtalálhatod az egyetemkezdéshez elengedhetetlen információkat.
Ezen felül az IK HÖK tudásbázisát is érdemes lehet böngészned, hiszen tele van olyan információkkal, amik Téged is érintenek. https://conf.ikhok.elte.hu/

Megtalálsz minket Facebookon is https://www.facebook.com/elteikhok/
A kapcsolattartás megkönnyítése érdekében létrehoztunk számos csoportot, amikben információkat szerezhettek, kérdéseket tehettek fel, vagy épp megismerhetitek a többi elsőévest.

A teljes évfolyam csoportja az ELTE IK Gólyák 2020, ahova mindenkinek érdemes csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/elteikgolyak2020

Ezen felül több kisebb csoportunk is van, ami a nagy csoport mellett akkor lesz hasznos, ha valamely kisebb képzésünkön kezded meg tanulmányaidat.
ELTE IK Osztatlan Tanári 2020: https://www.facebook.com/groups/elteiktanari2020
ELTE IK Szombathely: https://www.facebook.com/groups/elteikszhely
ELTE IK Műszaki Menedzser: https://www.facebook.com/groups/elteikmm
ELTE IK FOSZK: https://www.facebook.com/groups/elteikfoszk

Egyszerű a tanévkezdés? Nem, de ne ess pánikba, hiszen mi azért vagyunk, hogy megkönnyítsük minden lépésedet a diplomáig vezető úton.


Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'