Bejelentkezés
ELTE IK HÖK Választások - Jelöltállítás2020-09-07 11:00:00

Kedves Hallgatók!
Megkezdődött a 2020-as IK HÖK választások jelöltállítási időszaka, melynek keretei közt jelölhetsz másokat, vagy magad is indulhatsz küldöttnek.

Hallgatótárs jelölése
A jelöléshez nincs más dolgod, mint egyetlen ember jelölőlapját kitölteni, kifejezve ezzel támogatásodat. Fontos, hogy amennyiben több mint egy embert jelölsz, azok érvénytelenné válnak! A jelölőlap kitöltéséhez az űrlap bejelentkezést fog kérni, amihez az INF-es azonosítódat használd (2016 és utána kezdőknek neptunkod@inf.elte.hu). Amennyiben szeretnél visszaigazoló e-mailt kapni a jelölésedről (amivel bizonyítani tudod, hogy kit jelöltél), kiválaszthatod az opciót mindegyik űrlap alján. Az összes jelölt bemutatkozását megtekintheted ezen a linken (folyamatosan frissítve): <>
A jelölést követően ne felejts el szavazni szeptember végén Neptunban a szimpatikus képviselőkre, akik közt a Te jelölted is ott lesz, ha sikeresen összeszed 20 érvényes támogatást.

Jelöltnek indulás
Az induláshoz küldj egy kb 4-5 mondatos bemutatkozást magadról és a motivációdról a vb@ikhok.elte.hu, valamint strategia@ikhok.elte.hu címekre. Az emailben szerepeljen a Neptun kódód, valamint hogy mely bizottságokba szeretnél jelentkezni (legalább egy, legfeljebb kettő) – arra is figyelj, hogy az Ellenőrző Bizottságba külön pályázat szükséges, tehát azt itt nem jelölheted meg! Az email tárgya legyen JELÖLTÁLLÍTÁS – Saját Neved ! Mellékletként csatolj magadról egy képet, ami alapján a többiek felismernek majd – hiszen sajnos idén nem lesz lehetőséged személyesen aláírást gyűjteni. Ha ezzel megvagy, egy teljeskörű tájékoztató e-maillel karöltve kapni fogsz egy Microsoft Forms linket, melyen keresztül a hallgatótársaid jelölhetnek téged.

A jelöltállítási időszak vége: szeptember 17. 8:00

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Csatolmányban megtaláljátok a választásokon részt venni jogosultak listáját.


Csatolmányok:
Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'