Bejelentkezés
Diáktanácsadás2014-03-12 13:02:00

Ahogy már értesülhettetek róla Karunkon mostantól Diáktanácsadó működik Takács Rita vezetésével. De mi is ez pontosan? Miért fontos?

Nos a diáktanácsadás egy olyan szolgáltatás, ami segíthet önmagunkkal kapcsolatos kérdéseink, kétségeink megválaszolásában, lappangó készségeink kiaknázásában, akár saját tanulási stratégia kialakításában, a kollégiumi élet könnyebbé tételében. Emellett a személyes beszélgetés elősegítheti az egyedülléttel, családi háttér bizonytalanságaival, párkapcsolati problémáinkkal való megküzdésben saját erőforrásaink és képességeink feltárásán és erősítésén keresztül a könnyebb és hatékonyabb megbirkózást.

A kar diáktanácsadója, Takács Rita ELTE-s gyökerekkel is rendelkezik, ugyanis az ELTE PPK-n végzett. Többször dolgozott már egyetemista korú fiatalokkal is és egy nyugodt, barátságos környezetben fogad mostantól a Déli épület 0.727-es szobájában.

Ez egyébként a földszinten a nyugati kapuval szembeni lépcső jobb oldalán található.

Bejelentkezni a diaktanacsadas@inf.elte.hu-n lehet a hét bármelyik napjára.
Fogadóidő: Csütörtök 11:00-14:00

Ha sikerült felkelteni érdeklődésedet lájkold a Diáktanácsadó facebook oldalát, hogy könnyebben értesülj további információkról: https://www.facebook.com/diaktanacsado


Csatolmányok:
Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'