Bejelentkezés
Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) – 2016/2017-es tanév pályázat2016-06-14 11:54:00

Kiírásra került az Emberi Erőforrások Minisztériumának új ösztöndíj pályázata. Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

Az ÚNKP a kutatói, alkotói kiválóságot minden tudomány- és művészeti területet figyelembe véve kívánja elősegíteni a tudományos kutatásokat és az innovációt.

Az ösztöndíjprogram két részből áll:

Az úgynevzett „A” keretre az ELTE-re – a 2016/2017-es tanévre teljes idejű (nappali) alap-, mester- (jogszabály értelmében ide értjük az osztatlan képzést is) képzésre – jelentkezők, jelenleg az intézménynél alap-, mester- (osztatlan) képzésben részt vevő és ezt a jogviszonyt a 2016/2017-es tanévben teljes idejű képzésen (nappali) folytatni tervező alap-, mester- (osztatlan) képzésre jelentkező hallgatók nyújthatnak be pályázatot

Az úgynevezett „B” keretre az ELTE-re – a 2016/2017-es tanévre teljes idejű képzésben (nappali), aktív doktori hallgatói képzésre jelentkező, jelenleg az intézménynél doktori hallgatói képzésben részt vevő és ezt a jogviszonyt a 2016/2017-es tanévben teljes idejű képzésben (nappali) folytatni tervező doktori hallgatók, a 2016. szeptember 20-ig doktorjelölti jogviszonyt létesíteni tervező jelentkezők, jelenleg az intézménynél doktorjelölti jogviszonyban álló és a 2016/2017-es tanévben ezt a jogviszonyt folytatni tervező doktorjelöltek, jelenleg az intézménynél oktatói, kutatói munkavégzésre irányuló jogviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló, 2016 szeptember 20-ig oktatói, kutatói munkavégzésre irányuló jogviszonyt, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyt létesíteni tervező oktatók, kutatók nyújthatnak be pályázatot.

A pályázat benyújtásának határideje:
2016. június 10 – 2016. június 27.

További információk:
http://www.elte.hu/unkp http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/tnkcs/egyeb_osztondijak/Lapok/default.aspx


Csatolmányok:
Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'