Bejelentkezés
IK WIKI2019-09-28 13:16:00

Bár a tegnapi kutatók éjszakáját nagyon élveztük, mégse szeretünk kutatni a tantárgyi információk, jegyzetek, források után. Éppen ezért a nyár folyamán belevágtunk egy hatalmas projektbe, és létrehoztunk egy közösségi tudásmegosztó felületet, amit mindenki szabadon böngészhet, és bármely IK-s hallgató feltöltheti jegyzeteit, elmondhatja a tárgyakkal kapcsolatos tapasztalatait, segítheti több száz hallgatótársát. Az oldal szabadon böngészhető mindenki számára, de bejelentkezés után (INF-es azonosító) lehetőség nyílik a tárgyi leírások szerkesztésére, file-ok feltöltésére, kommentelésre.

Jelenleg csak az első féléves Prog Inf BSc tárgyak oldalai vannak kitöltve, de a képzés minden tárgyának oldala megtalálható. Bár mi is dolgozni fogunk az oldalon, bátorítunk Titeket is, hogy lássatok neki az oldal szerkesztésének, és töltsétek fel tartalommal - de előtte mindenképpen olvassátok el a szerkesztési segédletet!

A Karon található többi képzés menüjét a tanév során folyamatosan frissítjük. Az összes oldalt a legfrissebb tantervekhez igazítottuk.

Az oldal elérése: http://ikwiki.elte.hu/


Keresés
Hírlevél
Bejelentkezés
Facebook
Támogatók
Atlassian'
iTeach.world'
Partnerek
ELTE Karrierközpont'